Deze pagina is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Media on Top wil immers het béste voor iedereen die gebruik maakt van deze website. Indien je vragen hebt kun je altijd contact opnemen met ons.

Privacyverklaring van Media on Top

Via de dienst mediaontop.nl worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Media on Top acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt. Dat betekent onder andere dat wij:
Duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;

  • Onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • Je eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin je toestemming is vereist;
  • Passende beveiligingsmaatregelen nemen om je persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • Je recht respecteren om je persoonsgegevens op je aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.
  • Wil je je persoonsgegevens inkijken? Of wil je gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Je kunt dit zelf doen via je ‘link nog te bepalen’. Of je laat het ons weten per post of e-mail.

Media on Top is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 24 mei 2018.

Gebruik van persoonsgegevens

Door whitepapers te downloaden, een digitale marketing review aan te vragen of contact met ons op te nemen laat je bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven, in het kader van de door jou gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij gebruiken de volgende gegevens (indien noodzakelijk) voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Emailadres
  • Betalingsgegevens
  • Geslacht
  • IP-adres

Reclame

Wij kunnen je, naast de informatie op onze website, op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen binnen Media on Top:

  • Per post
  • Per e-mail
  • Via social media
  • Per telefoon

Contactformulier en nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Je e-mailadres wordt slechts met jouw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Als je een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Locatiegegevens

Als dat nodig is voor de dienst, kunnen wij locatiegegevens (GPS) verzamelen. Hiervoor wordt op het moment zelf jouw toestemming gevraagd.
Tevens kunnen deze (locatie) gegevens opgeslagen en verwerkt worden door de aanbieder van bijvoorbeeld de navigatie/kaartensoftware, zoals Google Maps, maar de gegevens kunnen ook worden gebruikt door bijvoorbeeld Google of Apple zelf. Wij hebben hier geen invloed op. Wij raden je aan de relevante privacy verklaringen te lezen van de desbetreffende aanbieder.

Cookies

Wij maken gebruik van Cookies op onze website. Hiervoor gebruiken wij functionele-, analytische- en marketingcookies. Verzamelde data wordt nooit met anderen gedeeld.

Functionele cookies

Functionele cookies zorgen ervoor dat de website van Media on Top correct functioneert. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteiten zoals het inladen van afbeeldingen en formulieren. Of jouw gegevens in een formulier zodat je niet elke keer alles opnieuw in moet vullen.

Analytische cookies

Met analytische cookies verzamelen wij met hulp van derden (onze partners) statistieken over hoe onze website gebruikt wordt. Door het websitegebruik te meten, kunnen we onze website blijven verbeteren zodat de gebruikerservaring zo hoog mogelijk blijft en de leesbaarheid van onze site geborgd blijft.

Marketingcookies

Wij maken gebruik van marketingcookies op onze website. Dit doen we zodat we jou op basis van je online surf-, zoek- en koopgedrag zo relevant mogelijke content kunnen bieden. Met deze marketingcookies houden we ook bij welke advertenties je hebt gezien en kunnen we je uitsluiten indien dit nodig is en de aangeboden content niet langer relevant is voor jouw bedrijf.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

MEDIA ON TOP
Chat openen
Hoi!
Kunnen we je helpen?