Wij maken
Websites
Het maken en designen van websites zit in onze DNA
Onze prijzen zullen u verbazen!

Website laten maken

Wij maken professionele websites op maat waarbij ook natuurlijk de inhoud extra aandacht krijgt. We kijken kritisch naar de teksten en herschrijven ze waar nodig is. We bekijken samen welk design het beste voor jou of je bedrijf werkt. Ook doen wij een quickscan van uw huidige website als dat nodig is. Een website laten maken door ons team?…..altijd goed!

Website creatie’s met WordPress in Amsterdam

We bouwen de website met WordPress, een content management systeem waarmee je zelf wijzigingen kunt aanbrengen of kunt uitbreiden. We kunnen in principe alles maken.

website laten bouwen

Misschien heb je zelf al over de website nagedacht en heb je een voorstel voor ons. Wij kunnen met elk denkbaar design overweg. Heb je een voorkeur voor een bepaald design? Laat het ons weten en we doen je een voorstel.

Zodra we het eens zijn over de vorm en inhoud gaan we aan de slag. De inhoud (teksten, foto’s) lever je bij ons aan, wij zorgen voor de rest.

DE WEBSITE IS METEEN KLAAR VOOR MOBIEL GEBRUIK

Wist je dat, afhankelijk van de branche, 30% tot 70% van jouw bezoekers via een tablet of mobiel komt?

LATEN WE BEGINNEN

Klaar voor mobiel

Maar geen nood, een website die niet mobiel vriendelijk is kan zo worden omgetoverd naar
een mooie Responsive WordPress website.
Ook kan een website die niet goed zichtbaar is op mobiel of tablet impact hebben op je omzet. Daarnaast is het ook een signaal van een verouderde website.

Website snel Online

Bij ons een wordpress site maken? Na uiterlijk twee weken staat een proefversie van de website online. Op- of aanmerkingen bespreken we samen. Binnen drie weken is de definitieve versie klaar. Moet het sneller? Laat het ons op tijd weten, dan zorgen we ervoor dat de website met spoed wordt gemaakt.

Extra mogelijkheden

Heb je uitgebreide wensen als een boekingssysteem of een agenda een social media koppeling? Ook dan kunnen we je helpen. We hebben ervaring met het bouwen van wordpress sites met een reserveringssysteem of een agenda waar bezoekers online een afspraak kunnen maken. .

Website Onderhoud

Natuurlijk verandert er wel eens wat aan de inhoud van uw site. Ook de nazorg is bij ons goed geregeld. We blijven betrokken en plaatsen eventuele wijzigingen snel. Je kunt er ook voor kiezen om het onderhwebsite maintenanceoud (veranderen van de content) aan ons over te laten. Onze ervaring is dat de gemiddelde site tussen drie kwartier en twee uur onderhoud per jaar nodig heeft, maar dit is afhankelijk van de wijzigingen die je wilt doorvoeren. Als er iets mis is met de website lossen we dat uiteraard gratis voor je op. Openheid over de kosten vinden wij belangrijk: je ontvangt uiteraard een prijsopgave voordat we beginnen.

Wil je Samenwerken?

Wil je een kwalitatief goede wordpress site voor weinig geld? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bekijken samen de mogelijkheden en wie weet kunnen we snel voor je aan de slag.

© 2020 All rights reserved. Developed at Media on Top

MEDIA ON TOP
Chat openen
Hoi!
Kunnen we je helpen?